Conditiile necesare pentru rezilierea contractului

In cazul serviciilor contractate la LABYRINTH ONE, sunt doua optiuni de reziliere, respectiv:

1. rezilierea automata, contractele intra In procedura de reziliere dupa 30 de zile calendaristice de la data suspendarii;
2. rezilierea anticipata, o operatiune manuala, care necesita interventia echipei de suport, si care se realizeaza la solicitarea clientului.

Varianta 1: Rezilierea automata

Daca aveti un contract pe care nu Il mai utilizati si nu doriti sa Il reinnoiti, tot ce trebuie sa faceti este sa ignorati proforma emisa pentru prelungire. La data scadenta, serviciul se va suspenda, iar dupa 30 de zile de la suspendare, contul va fi definitiv arhivat si ulterior sters de pe serverele LABYRINTH ONE.

Nota! Dupa cele 30 de zile, toate datele stocate vor fi sterse si nu vor mai putea fi recuperate.

In cazul In care, pe parcursul celor 30 de zile va razgânditi asupra deciziei si doriti reluarea serviciului, tot ce trebuie sa faceti este sa achitati factura proforma de prelungire pentru a ajunge cu tranzactiile la zi.

Varianta 2: Rezilierea anticipata

Daca doriti sa reziliati un contract, Inainte ca acesta sa intre In perioada de suspendare si ulterior de stergere, trebuie sa contactati departamentul Plati al LABYRINTH ONE, urmând pasii:

1. Pentru serviciul pe care doriti sa-l Inchideti veti trimite un email catre billing@menteno.com, obligatoriu de pe adresa asociata contului de client;
2. Veti primi, de asemenea, pentru fiecare email solicitare de confirmare a rezilierii;
3. Veti confirma pentru fiecare serviciu rezilierea;
4. Noi reziliem contractele pe care dumneavoastra le indicati.

Motivul pentru care este necesara confirmarea cererii de reziliere, este sa ne asiguram ca intelegeti pe deplin implicatiile stergerii contractului de pe serverele noastre si anume stergerea datelor fara posibilitatea de recuperare, respectiv ca cererea este autentica, trimisa de titularul contului de client.

Nota! Daca nu parcurgeti integral pasii si nu receptionam mesajul de confirmare pentru fiecare contract, acesta nu este considerat reziliat.

 

Book a demo

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Property Details