Politica de Utilizare Acceptabila a Serviciilor (denumita in continuare “AUP”) stabileste regulile de utilizare a Serviciilor contractate la LABYRINTH ONE. Sunteti de acord ca Dumneavoastra in calitate de Client dar si utilizatorii Dumneavoastra veti folosi Serviciile respectand Contractul de Furnizare Servicii dar si prezentul AUP.

Prin folosirea Serviciilor contractate sunteti de acord ca:

Orice material care in opinia noastra rezonabila este obscen sau amenitator va fi blocat imediat si eliminat de pe serverele noastre.

Folosind Serviciile contractate la LABYRINTH ONE sunteti de acord sa nu va implicati sau sa instigati la activitati ce pot dauna sau afecata LABYRINTH ONE, sau orice client LABYRINTH ONE sau orice alta terta parte. Aceste actiuni includ, dar fara sa fie limitative, blacklistarea IP-urilor LABYRINTH ONE de catre orice platforma online antispam sau afecteaza reputatia IP-urilor, sau actiuni ce rezulta in atacuri de tip DOS asupra serverelor LABYRINTH ONE, etc.

Dvs., un reprezentant/angajat al dumneavoastra, un partener (persoana juridica sau persoana fizica) sau un reprezentant/angajat al unui partener este implicat in nume personal sau ca reprezentant legal in activitati care sa prejudiciezae drepturile sau reputatia LABYRINTH ONE.

Sunteti de acord sa pastrati datele Dumneavoastra in siguranta tot timpul. Ne rezervam dreptul de a realiza periodic audituri de securitate la nivel de credentiale de acces. In masura in care vom determina ca datele de autentificare (la email, ftp, Cont Client) au fost compromise sau exista riscul de a fi compromise, vom reseta acele date dupa caz sau vom suspenda accesul la Contul de Client, Server sau la intreg Serviciul. In masura in care asemenea actiuni sunt luate asupra Serviciului va vom notifica prin email la adresa asociata Contului de Client.

Ne rezervam dreptul de a rezilia orice Contract care este suspendat pentru incalcarea AUP sau PTM, fara drept de returnare a sumelor achitate.

Orice incalcare a prezentului AUP trebuie raportata la business@menteno.com

Prezentul AUP este parte integranta a Contractului de Furnizare Servicii (https://www.menteno.com/termeni-conditii-utilizare).

Book a demo

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Property Details